Mesh jassen, broeken en een goed geventileerde integraalhelm kunnen je helpen af te koelen in de meedogenloze zomerhitte. Een geperforeerd leren jack is ook een goede optie als je paraat wilt blijven. Lichtgekleurde opties, van je helm tot je laarzen, helpen ook om zonnewarmte af te weren. Verstandige motorrijders dragen beschermende kleding: laarzen, broeken, jassen, handschoenen en een rug beschermer. Als het 30 graden is, kan al deze isolatie ons erg ongemakkelijk maken. Veel motorrijders zullen weten hoe oncomfortabel het vaak is om een ​​pak aan te trekken. Kies dus beter een winkel met motorkleding aanbiedingen die dit ongemak kunnen verlichten. Start de motor om wat luchtstroom op te wekken zodat je kan afkoelen.

Hoe blijf je koel tijdens rijden op een warme dag?

Iets simpels als een natte bandana om je nek of onder je helm kan wonderen doen. Je T-shirt doordrenken helpt al veel. Overweeg te investeren in een “hydration vest” als je rijdt bij hoge temperaturen. Deze zijn bekleed met kristallen die absorberen om koel te blijven terwijl je rijdt. Laat de warmte je niet zodanig verzwakken dat je je niet meer bewust bent van de verkeerssituatie en de weg. Dat kan je op de weg in gevaar brengen. Het is beter om klaar en voorbereid te zijn om je veiligheid te garanderen.

Wat draag je in de zomer onder een fietsjack?

Als je een ruim zittende textielset draagt, draag er dan een gespecialiseerd sportshirt onder om zweet af te voeren en de koeling te maximaliseren. Draag een koelvest zoals BMW’s Hyperkewl of Revit’s Cooling Liquid Vest als je er echt last van hebt. Draag bij warm weer basislagen in de vorm van compressiekleding onder je pak. Compressiekleding zal het zweet ontvouwen, zodat het meer verdampt. De verdamping koelt de compressiekleding af. Dit helpt je koel te blijven.

Fanned motorjassen zijn een natuurlijke keuze om de warmte te verminderen

Motorkleding aangeboden door specialisten begrijpen hoe belangrijk het is om rekening te houden met comfort-suggesties om geschikte motorkleding te dragen. Motorkleding heeft een grote invloed op het plezier dat je ervaart. Rijden met de juiste outfit verhoogt het comfort en verbetert de veiligheid. Elke motorrijder moet zich goed voelen op de motor. Daarom is het vaak nodig dat deze winkels een groot assortiment motorkleding samenstellen. Zo kun je genieten van kwaliteit motorkleding voor een schappelijk tarief! Bestel in de webshop of bezoek een van de fysieke winkels. Er zijn vele soorten om uit te kiezen met gratis verzending en geweldige extraatjes om van te profiteren.