Preloved is reloved

Dames, in onze modewereld zijn tassen een must, vindt je niet? Het voelt zo goed aan om telkens nieuwe collecties toe te voegen aan onze wardrobe. Van Dior tot Chanel, van D&G tot Fendi en noem maar op. We krijgen er geen genoeg van om nieuwe tassen te bestellen om onze outfits compleet te maken. Of het nou een avondje uit, werk of school is, een tas is altijd nodig. Maar designer tassen zijn ook heel erg peperduur. Dus hoe kunt jij dan deze designer tassen toch permitteren?

Een tweedehands designer tas is helemaal geen slecht idee

Designer tassen zijn in het algemeen heel erg duur. Maar desondanks het zo duur is, zijn toch bepaalde eigenaren er niet gelukkig mee of ze hebben er al genoeg van. Dan besluiten ze het te verkopen. Deze tassen worden dan tweedehands tassen genoemd. Dat, omdat het al door de eigenaar is gebruikt. Maar niet omdat het al gebruikt is door een ander wil dat zeggen dat het niet meer bruikbaar is. En niet omdat het niet geliefd is door de eigenaar wil dat zeggen dat het niet in de goede smaak van een ander valt. Nee, preloved is reloved.

Voordelen van een tweedehands designer tas

Tweedehands spullen kunnen heel wat voordelen opleveren. Dus zo ook met deze designer tassen. Waarom is het dan goed om tweedehands designer tassen te kopen?

Money saver

Bij het kopen van een tweedehands designer tas bespaar je meer geld. Deze tassen worden tegen een goedkopere prijs dan normaal verkocht. Dat wil niet zeggen dat een tweedehandse tas een tas van lage kwaliteit of een slecht verzorgde tas is. Het blijft nog steeds een designer tas. Alleen is het al gebruikt door de eerste eigenaar. En wie zou dan weten dat het een tweedehands designer tas is?

Ontdek nieuwe designer merken in de tassenwereld

Hoe meer tweedehands designer tassen je koopt, hoe meer kennis je maakt met de nieuwste designer merken.

Meer unieke collecties toevoegen aan je wardrobe

Omdat de tweedehands tassen goedkoper worden verkocht is het wel te permitteren. Dus dat wil zeggen dat je tweemaal van die zelfde tassen kunt kopen met dezelfde prijs of zelfs goedkoper dan de prijs die de eerste eigenaar had betaald om die designer tas te kopen. Zo kun je een aantal unieke tweedehands tassen van verschillende merken kopen en ze toevoegen aan je wardrobe.

Voordeel voor het milieu?

Wist je dat tweedehands spullen een hele voordeel zijn voor het milieu? Misschien realiseer je het nog niet, maar denk er eens over na. In plaats dat men hun bruikbare tassen weggooien verkopen ze het liever. Dus een grote voordeel voor het milieu, vindt je niet?

De kwaliteit en duurzaamheid van tweedehands designer tassen

Niet omdat tweedehands designer tassen al zijn gebruikt wil dat zeggen dat de kwaliteit ervan is vermindert. Het is nog steeds dezelfde designer tas die van de beste materialen zijn ontworpen. En ze je kunt het daardoor ook jarenlang behouden.

Voel je modieus met een nieuwe tas voor elke gelegenheid

Er bestaan een heleboel tweedehands designer tassen die je voor elke gelegenheid kunt kopen en gebruiken. En een nieuwe tas voor elke gelegenheid kunt je goed laten voelen. Ze laten je trots en modieus tegelijkertijd voelen. En ze maken je hele outfit compleet.