Micael Kors Tassen, van het het populaire merk, (est. 1981) zijn geschikt voor werkelijk elk moment. Waarom? Wij van tassenshoponline.nl zetten de redenen even voor je op een rijtje.

  1. Van alle markten thuis

Michael Kors tassen worden sinds jaar en dag gedefinieerd door een stijl die zowel casual en sportief is, als chic. Een elegante Michael Kors tas kun je voor al je dagelijkse bezigheden gebruiken vanwege de sportieve uitstraling, maar ook voor een avondje borrelen in de stad of een café latte bij je beste vriendin, is een tas van dit Amerikaanse toplabel ideaal. Wel zo makkelijk toch?

  1. Echt vakmanschap

Tassen van Michael Kors zijn rázend populair. Loop een willekeurige winkelstraat in en je ziet verschillende hippe vrouwen met een exemplaar wandelen. Maar kijk je beter, dan zie je dat niet elke tas echt is. Met een nepper ben je misschien goedkoper uit, maar het is raadzaam om te investeren in een rip-off. De uitstraling van een damestas van Michael Kors is namelijk niet alleen tijdloos, de kwaliteit van een echte tas is dat ook. Deze luxe lederen tassen zijn een voorbeeld van echt vakmanschap. Als je voor een nepper gaat, merk je gelijk verschil in kwaliteit.

  1. Fair

Sinds 2013 is Michael Kors partner van de Watch Hunger Stop Foundation. Modemerk Michael Kors wil op die manier bijdragen aan een oplossing van het wereldhongerprobleem. Voor elk stuk dat jij uit deze -speciaal voor dit doel opgerichte- collectie koopt, worden 100 maaltijden gedoneerd. Goed bezig met een nieuwe tas, wat wens je nog meer?

  1. Diversiteit

‘Voor elk meissie een ander tassie’. Bij Michael Kors vind je een groot scala aan verschillende stijlen. Krokodillenleren tassen, metallic tassen, you name it, Michael Kors has got it. Als je je in dit merk verdiept, ontdek je dat er twee grote tassenlijnen zijn. De eerste is de exclusieve Michael Kors-lijn. Een aanrader voor wie wat meer te besteden heeft want: wat-zijn-deze-tassen-mooi! De tweede lijn, MICHAEL Michael Kors, is ook voor mensen met een minder dikke portemonnee betaalbaar. Met deze lijn heb je ook een parel van een tas in handen en deze tassen zijn iets meer casual.

  1. Stijlvol

De belangrijkste reden dat Michael Kors zo populair is, is eigenlijk erg simpel. De tassen zijn extreem stijlvol. Of je nu een tas aanschaft van de exclusieve Michael Kors lijn, of een tas van de meer affordable MICHAEL Michael Kors lijn; deze prachtige tassen halen elke outfit op. Door de goede kwaliteit en de tijdloze designs is een investering in een Michael Kors-tas een aankoop waar je járen plezier van zult hebben. Weet jij al welke tas je wilt?