Je kent het vast wel: je ziet iemand lopen met een prachtige outfit: minimalistisch, stijlvol en tegelijkertijd opvallend. Meteen trekt het je aandacht en je ziet jezelf hier al helemaal in lopen. Je onthoudt wat ze draagt, gaat met eerstvolgende mogelijkheid naar de winkel en je vindt een soortgelijk outfit. Je snelt naar de kassa, rekent af en trekt thuis je nieuwe aanwinst aan. Maar… Het valt je enorm tegen. Je outfit is inderdaad wat je bij haar had gezien, maar nu jij het aan hebt vind je het maar saai. Er mist iets – maar wat?

Jewels are a girl’s best friend
Dat sieraden een meisjes beste vriend is, is algemeen bekend. Sieraden maken je outfit helemaal compleet! Maar waarom is dit, wat doet een Tirisi jewelry sieraad met je outfit en welk sieraad past het beste bij welke outfit?

Wat een sieraad doet
Een sieraad kan je outfit net die extra finishing touch geven, maar kan het ook breken. Niet alle sieraden passen namelijk bij elke outfit. Het is dus belangrijk goed te kijken naar wat voor outfit je draagt. In deze blog vertellen we je de do’s and don’ts!

Oorbellen
De meeste oorbellen passen overal wel bij. Terwijl de juiste oorbellen je outfit kan complimenteren, valt een andere oorbel in het niet in combinatie met wat je draagt. Ook is het belangrijk na te gaan wat voor andere sieraden je al draagt. Heb je een grote, opvallende ketting aan? Combineer deze dan liever met subtiele oorbellen. Heb je juist een heel minimalistisch kettinkje? Dan kun je juist uitpakken met je oorbellen! Ook je haarstijl is van invloed op welke oorbellen je het beste kunt kiezen. Draag je je haar los? Dan is het leuk om juist lange, volle oorbellen te dragen. Heb je je haar opgestoken? Dan kunnen mooie (grote of kleine) knopjes met eventueel een subtiel hangertje prachtig zijn. Of juist mooie oorbel ringen!

Kettingen
Een subtiele ketting kan je v-hals eleganter, subtieler en juist vrouwelijker maken. Een grove ketting met schakels of diamanten kan een hoge, dichte hals er doen uitzien als een erg luxe outfit en een combinatie van meerdere kettingen kan je outfit speelser maken.

Armbanden / horloge
Armbanden en horloges worden al bijna niet meer los van elkaar gezien. Google voor een Certina horloge en je vindt ze in combinatie met de mooiste armbanden. Zorg er wel voor dat je armbanden je horloge complimenteren. Draag kleine, smalle armbandjes in de kleur van je horloge, of gebruikt juist een complimenterende kleur. Is je horloge zwart? Dan staan rosé kleurige armbanden hier prachtig bij! Heb je een zilver horloge? Dan zijn zilveren armbandjes prachtig. Zorg er wel voor dat je zilver niet combineert met goud/rosé kleur. Deze kleuren staan te ver van elkaar en kunnen je outfit wat rommelig doen ogen.

Kies één soort stijl
Nu je weet hoe sieraden jouw outfit compleet kunnen maken ben je helemaal klaar om te experimenteren. Nog één ding is belangrijk om rekening mee te houden. Zorg ervoor dat de stijl van jouw gekozen sieraden goed bij elkaar passen. Complimenteren ze elkaar? Passen de kleuren bij elkaar? Zijn de vormen op elkaar afgestemd? Kies je sieraden in dezelfde stijl en je bent ready to go!